Petteri Rosenbom's Steakhouse
Petteri Rosenbom’s Steakhousessa pääosassa on korkeatasoinen ruoka. Makuelämyksiä täydentää laaja juomavalikoima, josta löytyy laadukkaiden viinien ja shampanjoiden lisäksi monipuolinen kattaus jaloja juomia.
Ravintolassa käytetään vain parhaita raaka-aineita. Keittiömestarille on tärkeää tietää esimerkiksi, miltä tilalta lihat tulevat. – Ruuanlaittofilosofiani keskiössä ovat parhaat ja puhtaat raaka-aineet, joista loihdimme maukkaat annokset alusta saakka. On mahtavaa päästä toteuttamaan visiotani Steakhousessa, ja näin tarjoamaan porilaisille suussa sulavia makunautintoja, iloitsee ravintolalle nimensä lainannut keittiömestari Petteri Rosenbom.
AJANKOHTAISTA
Steakhousen bliniviikot ovat taas täällä!
Blinejä herkutellaan torstaista lauantaihin, 26.1.- 4.2.2023 välisenä aikana.